Friday, 25 November 2016

චොක්ලට් පොල් අයිස් ක්‍රීම් - Chocolate Coconut Ice Cream


අවශ්‍ය ද්‍රව්‍ය​:
-පොල් කිරි අවුන්ස 13.5ක්
-සීනි කෝප්ප 1.25ක්
-කොකෝ කුඩු කෝප්ප 0.5ක්

ක්‍රමය​:
1. සියලු ද්‍රව්‍ය බඳුනකට දමා කවලම් කර මද ගින්දරේ යම්තම් උකුවන තෙක් මිනිත්තු 8ක් පමණ උතුරන්න​.

2. ශීත වෙන තුරු පැය 4ක් පමණ ශීතකරණයේ තබන්න​.

3. අයිස් ක්‍රීම් සාදන යන්ත්‍රයකට දමා සෙට් වෙන තුරු මිනිත්තු 15-20ක් පමණ කලක් කලතන්න​.

4. ඝනත්වය ඇති වන තෙක් ශීතකරණයේ තබන්න​.

Original recipe මූල වට්ටෝරුව​  (Domestic Fits)

No comments:

Post a Comment