Sunday 13 November 2016
පොල් විප්ඩ් ක්රීම් - Coconut Whipped Cream
අවශ්ය ද්රව්ය:
-මිටි කිරි 414mlක්
-අයිසිං සීනි/පවුඩර් කළ සීනි කෝප්ප 1/4 - 3/4ක් (28 - 84gක්)
-වැනිලා මේස හැඳි 1/2ක් (අමතර ද්රව්යක්)
ක්රමය:
1. ශීත කරන ලද බඳුනකට ඝන වූ මිටි කිරි දමන්න.
2. මික්සර් යන්ත්රයක් යොදා තත්පර 30ක් පමණ ක්රීම් වන තුරු බීට් කරන්න.
3. වැනිලා හා සීනි එකතු කර මිනිත්තුවකට පමණ හොඳින් බීට් කරන්න.
4. පැණි රස ඇති නම් එවෙලේම භාවිතා කරන්න.
5. ශීතකරණයේ සති 1-2ක් කලක් ගබඩා කළ හැක. බොහෝ ඩෙසර්ට් වර්ග, බීම වර්ග වලට යොදා ගත හැක.
Original recipe මූල වට්ටෝරුව (Minimalist Baker)
Subscribe to:
Post Comments (Atom)
No comments:
Post a Comment