-කඩල කෑන් 1ක ජලය (හෝ කඩල තම්බන ලද ජලය)
-ඩාර්ක්/කුකිං චොක්ලට් (කැමති ප්රමාණයක්)
-මිරිස් ස්වල්පයක්
ක්රමය:
1. උතුරන ජලය බඳුනක් මත දීසියක් තබා චොක්ලට් දිය කර ගන්න.
2. වෙනත් බඳුනක් ගෙන, ඇක්වාෆාබා (කඩල ජලය) දමා, හොඳින් බීට් කරන්න.
3. චොක්ලට් දමා කවලම් කර ගන්න.
4. මිරිස් ස්වල්පයක් ඉසින්න; ඉන් පසු නැවත කවලම් කරන්න.
5. විසිතුරු බඳුනකට දමා ශීතකරණයේ ශීත වන තුරු තබන්න.
Original recipe මූල වට්ටෝරුව (Lazy Cat Kitchen)
No comments:
Post a Comment