Saturday, 11 March 2017

ඇක්වාෆාබා චොක්ලට් මූස් - Aquafaba Chocolate Mousse


අවශ්‍ය ද්‍රව්‍ය​:
-කඩල කෑන් 1ක ජලය (හෝ කඩල තම්බන ලද ජලය​)
-ඩාර්ක්/කුකිං චොක්ලට් (කැමති ප්‍රමාණයක්)
-මිරිස් ස්වල්පයක්

ක්‍රමය​:
1. උතුරන ජලය බඳුනක් මත දීසියක් තබා චොක්ලට් දිය කර ගන්න​.

2. වෙනත් බඳුනක් ගෙන, ඇක්වාෆාබා (කඩල ජලය​) දමා, හොඳින් බීට් කරන්න​.

3. චොක්ලට් දමා කවලම් කර ගන්න​.

4. මිරිස් ස්වල්පයක් ඉසින්න​; ඉන් පසු නැවත කවලම් කරන්න​.

5. විසිතුරු බඳුනකට දමා ශීතකරණයේ ශීත වන තුරු තබන්න​.



No comments:

Post a Comment