අවශ්ය ද්රව්ය:
-සෝයා ඇට කෝප්ප 1ක්
-ජලය කෝප්ප 3.5ක්
ක්රමය:
1. සෝයා ඇට පැය 8ක් පොඟවන්න.
2. පොතු ඉවත් කිරීම සඳහා ජලයට දමා පොඩි කරන්න.
3. බ්ලෙන්ඩරයට දමා, ජලය කෝප්ප 3.5ත් එකතු කර මිනිත්තු 3ක් පමණ අඹරන්න.
4. හොඳින් පෙරා ගන්න (ඉතුරු වන කැට සහිත ද්රව්ය ඔකාරා නම් වේ. මෙයින් නොයකුත් ආහාර සෑදිය හැක, නැත්නම් පොහොර ලෙස භාවිතා කරන්න)
5. අඩු ගින්දරේ මිනිත්තු 30ක් පමණ උතුරන්න.
6. හැන්දකින් යොදය ඉවත් කරන්න.
7. තවත් යොදය මුසු වී ඇත්නම් අවසානයේ පෙරන්න.
Original recipe මූල වට්ටෝරුව (Todd's Kitchen)
No comments:
Post a Comment