Sunday, 13 November 2016

පොල් විප්ඩ් ක්‍රීම් - Coconut Whipped Cream


අවශ්‍ය ද්‍රව්‍ය​:
-මිටි කිරි 414mlක්
-අයිසිං සීනි/පවුඩර් කළ සීනි කෝප්ප 1/4 - 3/4ක් (28 - 84gක්)
-වැනිලා මේස හැඳි 1/2ක් (අමතර ද්‍රව්‍යක්)

ක්‍රමය​:
1. ශීත කරන ලද බඳුනකට ඝන වූ මිටි කිරි දමන්න​.

2. මික්සර් යන්ත්‍රයක් යොදා තත්පර 30ක් පමණ ක්‍රීම් වන තුරු බීට් කරන්න​.

3. වැනිලා හා සීනි එකතු කර​ මිනිත්තුවකට පමණ හොඳින් බීට් කරන්න​.

4. පැණි රස ඇති නම් එවෙලේම භාවිතා කරන්න​.

5. ශීතකරණයේ සති 1-2ක් කලක් ගබඩා කළ හැක​. බොහෝ ඩෙසර්ට් වර්ග​, බීම වර්ග වලට යොදා ගත හැක​.

Original recipe මූල වට්ටෝරුව​  (Minimalist Baker)

No comments:

Post a Comment