අවශ්ය ද්රව්ය:
-කඩල කෑන් 2ක ඇති ජලය නැත්නම් කඩල තම්බපු ජලය
-ටාටරික් අම්ල/ක්රීම් ඔෆ් ටාටාර් මේස හැඳි 1/2ක්
-වැනිලා මේස හැඳි 2ක්
-සුදු සීනි කෝප්ප 1ක් (හොඳින් කුඩු කළ සීනි)
ක්රමය:
1. වීශාල බඳුනක සියලු ද්රව්ය මිශ්ර කරන්න.
2. මික්සර් යන්ත්රයක් යොදා මිනිත්තු 12-15ක් පමණ උපරිම වේගයෙන් බීට් කරන්න.
3. ඒ වෙලේම භාවිතා කරන්න, නැත්නම් සති 1ක් පමණ ශීතකරණයේ ගබඩා කළ හැක.
No comments:
Post a Comment