Wednesday, 7 December 2016

ඇක්වාෆාබා (කඩල වතුර​) විප්ඩ් ක්‍රීම් - Aquafaba (Bean Juice) Whipped Cream


අවශ්‍ය ද්‍රව්‍ය​:
-කඩල කෑන් 2ක ඇති ජලය නැත්නම් කඩල තම්බපු ජලය​
-ටාටරික් අම්ල/ක්‍රීම් ඔෆ් ටාටාර් මේස හැඳි 1/2ක්
-වැනිලා මේස හැඳි 2ක්
-සුදු සීනි කෝප්ප 1ක් (හොඳින් කුඩු කළ සීනි)

ක්‍රමය​:
1. වීශාල බඳුනක සියලු ද්‍රව්‍ය මිශ්‍ර කරන්න​.

2. මික්සර් යන්ත්‍රයක් යොදා මිනිත්තු 12-15ක් පමණ උපරිම වේගයෙන් බීට් කරන්න​.

3. ඒ වෙලේම භාවිතා කරන්න​, නැත්නම් සති 1ක් පමණ ශීතකරණයේ ගබඩා කළ හැක​.

                                   

No comments:

Post a Comment