Tuesday, 24 January 2017

කඩල ටෝෆූ - Chickpea Tofu (Garbanzo Tofu)


අවශ්‍ය ද්‍රව්‍ය​:
-රාත්‍රිය පුරා පොඟවන ලද කඩල 200g
-ජලය 500ml

ක්‍රමය​:
1. ජලය 500ml සමඟ කඩල බ්ලෙන්ඩරයකට දමා හොඳින් බ්ලෙන්ඩ් කරන්න​.

2. රෙද්දක් ගෙන හොඳින් මිරිකා පෙරා ගන්න​.

3. පෙරා ගත් කඩල කිරි ඝණ වන තුරු හැඳි ගාමින් රත් කරන්න​.

4. කෝප්ප වලට දමා, තවත් ඝණ වන තුරු පැයක් තබන්න​.



No comments:

Post a Comment