Tuesday 17 January 2017

ලේයර්ඩ් චොක්ලට් බ්‍රව්නි - Layered Chocolate Brownie


අවශ්‍ය ද්‍රව්‍ය​:
-පිටි කෝප්ප 2ක්
-දුඹුරු සීනි කෝප්ප 2ක්
-කොකෝ පවුඩර් කෝප්ප 3/4ක්
-බේකිං පවුඩර් මේස හැඳි 1/2ක්
-ලුණු මේස හැඳි 1ක්
-එළවළු තෙල් කෝප්ප 1/4-1/2ක් 
-සෝයා කිරි කෝප්ප 1ක්
-වැනිලා මේස හැඳි 1ක්

ක්‍රමය​:
1. සියලු ද්‍රව්‍ය මික්සර් යන්ත්‍රයකට දමා හොඳින් මික්ස් කර ගන්න​

2. බේකිං කොළ ට්‍රේ එකකට දමා, තෙල් ස්වල්පයක් තවරා මික්ස් කර ගත් කෙක් බැටර් එක දමන්න​

3. 180C (356F)ක උෂ්ණත්වයකින් මිනිත්තු 20ක් බේක් කරන්න​

4. කේක් එක මැදින් කපා සිසිල් වෙන්න තියන්න​

5. ක්‍රීම් සඳහා පොල් මිටි කිරි කිතුල් පැණිත් සමඟ මික්සර් යන්ත්‍රයක් යොදා මික්ස් කරන්න​

6. කේක් එකේ තවරන්න​

7. අවශ්‍ය ලෙස පළතුරු කැබලි එකතු කරන්න​




No comments:

Post a Comment