-දොඩම් යුෂ කෝප්ප 1ක්
-ලෙමන් යුෂ කෝප්ප 1/4ක්
-පැණි රසැති මිරිස් සෝස් (චිලී සෝස්) කෝප්ප 1/3ක්
-මිරිස් පේස්ට් (චිලී පේස්ට්) මේස හැඳි 1ක්
-සිරාචා සෝස් ස්වල්පයක් (අමතර)
-සෝයා සෝස් මේස හැඳි 4ක්
-ඝණ ටෝෆූ කුට්ටි 1ක්
-ඉරිඟු පිටි
-එළවළු තෙල්
ක්රමය:
1. පළතුරු යුෂ, චිලී පේස්ට්, සෝස් වර්ග ලාවට උතුරවන්න.
2. ටෝෆූ තීරු ආකාරයට කපන්න.
3. ඉරිඟු පිටි තවරන්න.
4. බදින්න අවශ්ය ප්රමාණයක එළවළු තෙල් රත් කර, ටෝෆූ කෑලි ලා දුඹුරු වන තෙක් බදින්න.
5. බොහෝ දුරට හිඳී ඇති සෝස් මිශ්රණයට ටෝෆූ හොඳින් කවලම් කර, සිවල්ප වේලාවක් පිසින්න.
6. තල ඇට උඩින් ඉසින්න; ඉන් පසු බත් සමඟ ආහාරයට ගන්න.
No comments:
Post a Comment